Till er tjänst

Välkommen att kontakta oss!

Ingemar Resare

Verksamhets- och Utvecklingschef

Ingemar har lång erfarenhet av åkerinäringen. Med 19 år på Sveriges Åkeriföretag där han blandat annat jobbade som Regionchef och även ansvarig för utveckling av två branschledande verktyg SÅ Klimat Calc och SÅ Webbkalkyl. Vidare har Ingemar arbetat som Driftchef på Foria under 18 månader med ansvar för ett 50-tal fordon där transporterna handlade om kranbilar, asfaltsbilar, lastväxlare och liftdumper.
08-802954ingemar.resare@dhlt.se
08-802953frans.beckman@dhlt.se

Frans Beckman

Marknadschef

Frans har en bred erfarenhet inom åkerinäringen, där han har fokuserat på affärsutveckling hos DalaFrakt och arbetat med transportekonomi på Sveriges Åkeriföretag. I sin roll hanterade han index, utformade utbildningar och bidrog till utvecklingen av digitala verktyg för branschen. Frans är utbildad civilekonom och har varit involverad i förhandlingar med kunder samt arbetat med datainsikter för att driva strategiska beslut. Hans expertis ligger i att kombinera ekonomisk analys med praktiska lösningar för att främja utveckling inom åkerinäringen.

Camilla Lennhammer

Affärsutvecklare

Camilla har en passion för att leverera hållbara resultat och ökat kundvärde - alltid med en visionär "can-do" attityd och med ett positivt tänkesätt. Kommersiellt driven och många års erfarenhet från flygbranschen.
08-802952camilla@dhlt.se
08-802950ekonomi@dhlt.se

Lisa Nilsson

Redovisningskonsult

Ingen kan DHLTs räkenskaper så väl som Lisa. Hon har sedan 2000-talets början varit ansvarig för den löpande redovisningen, bokslut och andra ekonomiska rutiner.

Vad tycker våra medlemmar?

“Som medlem i DHL Transportörernas förening känner jag mig trygg. De företräder oss i övergripande förhandlingar med DHL och finns alltid tillgängliga för att stötta mig och åkeriet. Gå med du också!”

Henrik PerssonVD på Håkan Perssons Åkeri AB

Vi uppskattar alltid att höra ifrån dig.
Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss