Till er tjänst

Välkommen att kontakta oss!

Kansliet ansvarar för ledning och administration

Jon Shubeli

VD

Den verkställande direktörer ansvarar för att implementera den strategi som styrelsen fastlagt inom den budget som halvårsmötet beslutat.Jon har en passion för att bygga kundorienterade organisationer genom processbaserad verksamhetsutveckling. Han har varit polis, entreprenör och konsult på bland annat Scania.
08-802954jon@dhlt.se
08-802950dhlt@dhlt.se

[Vakant]

Koordinator

Koordinatorn är spindeln i nätet som håller ihop alla trådarna.

Lisa Nilsson

Redovisningskonsult

Ingen kan DHLTs räkenskaper så väl som Lisa. Hon har sedan 2000-talets början varit ansvarig för den löpande redovisningen, bokslut och andra ekonomiska rutiner. I samband med digitaliseringen av DHLT under 2018 har hennes konsulttid dock halverats.
08-802950ekonomi@dhlt.se
08-802950dhlt@dhlt.se

Evgenii Serebriakov

Konsult

DHLT hanterar en komplex ekonomisk verklighet av procentavsättningar från DHL, rörliga medlemsavgifter, medlemslån och kapitalförvaltning. Evgenii bygger och utvecklar systemen som sköter allt detta.

Vladimír Jarkovský

Konsult

Är du också imponerad av vår fina hemsida och dess kraftfulla verktyg? Det är Vladimír som byggt den och som löpande utvecklar funktioner och deras nyttan för våra medlemmar.
08-802950dhlt@dhlt.se
08-802950dhlt@dhlt.se

Ahmed Soliman

Konsult

DHLT hantera stora mängder data åt våra medlemsåkerier. Ahmed hjälper oss att skapa strukturen som gör den tillgänglig för rätt ändamål.

Vad tycker våra medlemmar?

“Som medlem i DHL Transportörernas förening känner jag mig trygg. De företräder oss i övergripande förhandlingar med DHL och finns alltid tillgängliga för att stötta mig och åkeriet. Gå med du också!”

Henrik PerssonVD på Håkan Perssons Åkeri AB

Vi uppskattar alltid att höra ifrån dig.
Tveka inte över att kontakta oss!

Kontakta oss