Anlita specialiserad skadereglering

DHLT samarbetar med Claims Link

Även om du har världens skickligaste chaufförer kan olyckan ändå vara framme. Då kan det vara värt att ha en professionell partner som hanterar skadorna och all administration. Spendera din tid på det du gör bäst – att transportera varor – så hjälper vi er med en specialiserad skadereglering.

Claims Link arbetar med oberoende skadereglering inom flera branscher. Vi är specialiserade på framförallt gods- och motorskador. Vi arbetar med ett modernt och flexibelt skadesystem som säkerställer att skador följs upp och hanteras så snabbt och effektivt som möjligt. Snabba uppgörelser ger nöjda kunder och säkerställer ett gott rykte.

Våra specialiserade skadereglerare med lång erfarenhet finns på kontoret som är beläget i Västberga söder om Stockholm. Önskar du mer information om hur skadehanteringen kan hjälpa ert åkeri att spara värdefull arbetstid är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nedan följer ett exempel på hur vi har hjälpt en av våra kunder:

Ett åkeri utsattes för stöld på en av sina distributionsbilar med skador på bilen och stora ersättningsanspråk från olika kunder som följd. Vi stöttade chauffören i hur man bör agera, vi tog kontroll över skadeomfattningen och kontaktade samtliga parter som blivit av med gods. Eftersom det rörde sig om en enda incident och försäkringsbolagen för transportörsansvar och motor samarbetade, såg vi till att åkeriet endast behövde stå för en självrisk – för hela händelsen. Kunderna uppskattade åkeriets snabba hantering samtidigt som åkeriets kostnader hölls på lägsta möjliga nivå, utan en stor insats från ledningen på åkeriet.

Kontaktuppgifter

Claims Link AB
Elektravägen 53
126 30 Hägersten

transport@claimslink.se
08-501 115 17
Hemsida: claimslink.no/sv/