Till er tjänst

Välkommen att kontakta oss!

Jon Shubeli

VD

Den verkställande direktörer ansvarar för att implementera den strategi som styrelsen fastlagt inom den budget som halvårsmötet beslutat. Jon har en passion för att bygga kundorienterade organisationer genom processbaserad verksamhetsutveckling. Han har varit polis, entreprenör och konsult på bland annat Scania.
08-802954jon@dhlt.se
08-802950ekonomi@dhlt.se

Lisa Nilsson

Redovisningskonsult

Ingen kan DHLTs räkenskaper så väl som Lisa. Hon har sedan 2000-talets början varit ansvarig för den löpande redovisningen, bokslut och andra ekonomiska rutiner. I samband med digitaliseringen av DHLT under 2018 har hennes konsulttid dock halverats.

Catharina Wedeen Karlsson

Catharina är koordinatorn och spindeln i nätet som håller ihop alla trådarna. Hon kommer senast från DHL där hon bland annat arbetat med upphandling av Linehaul. Den unika erfarenheten tillsammans med hennes passionerade driv är goda tillgångar för DHLT och våra medlemmar.

Vad tycker våra medlemmar?

“Som medlem i DHL Transportörernas förening känner jag mig trygg. De företräder oss i övergripande förhandlingar med DHL och finns alltid tillgängliga för att stötta mig och åkeriet. Gå med du också!”

Henrik PerssonVD på Håkan Perssons Åkeri AB

Vi uppskattar alltid att höra ifrån dig.
Tveka inte över att kontakta oss!

Kontakta oss