Äntligen! Idag lanseras officiellt DHLT:s PLUS-tjänster. 🎉

Vad är en PLUS-tjänst?

Om du varit med på DHLT:s senaste föreningsmöten har du inte kunnat undgå att höra talas om DHLT:s PLUS-tjänster. Det är ett extra erbjudande till våra medlemmar, utöver vår oförändrade kärnverksamhet (BAS).

PLUS-tjänsterna är en frivillig möjlighet att abonnera på kraftfulla tjänster. Kanske använder du redan någon av tjänsterna idag? Då blir nyheten för dig att de från och med 1 oktober kommer att kosta en slant.

PLUS-tjänsterna är en frivillig möjlighet att abonnera på kraftfulla tjänster.

Vilka PLUS-tjänster finns?

En PLUS-tjänst är oftast en integration med andra system som du redan använder. Tjänsten drar nytta av DHLT:s kraftfulla system och skapar det bästa av två världar. Nedan ser du våra nu aktuella tjänster. Men det kommer hela tiden fler. Hör av dig med era unika behov.

Hur mycket kostar det?

Det beror på – hur stor er trafik för DHL är.

Vi har tagit fram en enkel, transparent och rättvis prismodell som bygger på samma beräkningsmodell som er rörliga förvaltningsavgift. Varje åkeri har fått ett unikt avgiftsindex. Den som betalar genomsnittet av alla rörliga förvaltningsavgifter har index = 1,0 (nedan baspris). Den som betalar hälften av genomsnittet har 0,5 osv.

Du hittar ert åkeris unik index under ”Mina sidor” på dhlt.se, under fliken ”Mitt åkeri”.

När du vet ert unika index knappar du in det i vår priskalkulator för PLUS-tjänsterna. Exemplet nedan baseras på index = 0,8.

Jon Shubeli

Jon Shubeli

Verksamhetsutvecklare

Med passion för datadriven verksamhetsutveckling. Kontakta mig

Skriv en kommentar